Preloader kidsroem logo
Foto decoratie Foto decoratie Familie Van Looveren foto

Dit ben ik, Annelie (creatief, gefascineerd door details en boordevol ideeën) samen met mijn man Jef (ondernemend en handig). Horen ook bij ons; Marie en Juliette (onze twee cutiepatoothie kids)!

Negen jaren werken met kinderen stromen door mijn bloed. Mijn job als opvoedster in een leefgroep bij kinderen met gedragsstoornissen vond ik tot de laatste moment heel boeiend... en ook best intensief... De broedkip die ik ben, heeft zeeeeeer lang nagedacht over het uitstippelen van een nieuw parcours in mijn carrière. Vanuit de zoektocht naar wat nu mijn lievelingsjob zou kunnen zijn, ontstond het idee om een kleine webshop te starten in wat ik op die moment zo graag deed. De kinderkamertjes van mijn meisjes inrichten, opzoek gaan naar creatieve ideeën, meubeltjes pimpen, toffe hebbedingen en babyspulletjes verzamelen.

Ik heb mijn man (verrassend genoeg) weten overtuigen van het rommelmarktgeluk en samen stuiven wij intussen met ons gezin vele rommelmarkten af, op zoek naar originele items voor leuke kinderkamers (en uiteraard zijn we ook aardig voor ons zelf!). De zusjes kregen zodoende al een kamertje vol leuke hebbedingen... en wij hebben een – dit kan je niet laten liggen - microbe te pakken. Met Kidsroem deel ik dus graag onze verzameling van al dat leuks. Verder snuffel en surf ik ook graag rond naar leuke trendy accessoires, speelgoed en behang om kinderkamertjes helemaal sfeervol af te maken.

Foto decoratie Foto decoratie foto
Het is fijn om anderen te inspireren om zelf creatief aan de slag te gaan.
Foto decoratie foto

Met Kidsroem heb ik naast mijn vaste part time job mijn creatieve uitlaatklep gevonden.. Wens je graag deskundig advies in de totale kinderkamerinrichting dan kunnen wij u daarbij helpen in samenwerking met interieurarchitecte Hanne Aerts. Contacteer ons gerust voor meer vragen.