Preloader kidsroem logo

Ben je benieuwd naar hoe een meubeltje er in het echt uitziet?

Dan ben je meer dan welkom om te komen kijken! Als je het contactformulier invult voor een afspraak, kan je later langskomen bij ons thuis of op het adres van mijn schoonfamilie. Daar maak ik immers voorlopig gebruik van een oude melkstal om mijn meubeltjes te stockeren. Ook het shooten van de foto’s gebeurt daar. In de hangar staan soms items die nog klaar staan om op te pimpen. Onze werkplaats bevindt zich dus ook daar. Het gebeurt dat sommige artikelen bij mij thuis staan omdat ik ze zelf zo leuk vind. In dat geval kom je maar bij me op de koffie.

Ons thuisadres : Schotensteenweg 76a, 2960 BRECHT
Ons afhaaladres: Tilburgbaan 61, 2960 BRECHT

Meubeltjes zijn dus altijd afhaalproducten en worden niet verzonden. Behalve de collectie van het Bedhuisje. Deze zijn niet te bezichtigen bij ons maar worden rechtstreeks gebracht van de leverancier naar jouw thuis. Alle Bedhuisje kinderkamer meubelen zijn met de grootste zorg handgemaakt en gefabriceerd in Nederland. Ze zijn verkrijgbaar in 5 basiskleuren en daarnaast brengen ze ieder jaar in september 2 nieuwe trendkleuren uit.
Voor 2016 zijn dat de kleuren Okergeel (Safari) en Zwart.
De meubelen zijn gemaakt onder de NEN veiligheidsnormen wat inhoud dat ze aan de hoogste veiligheidseisen voldoen zodat je kindje veilig kan slapen of spelen. 
Doordat alles handgemaakt wordt zijn aanpassingen ook geen enkel probleem. Heb je specifieke wensen? Laat het dan weten dan kijken we samen met de leverancier wat mogelijk is!

Verzenden van producten.

Voor verzendingen heb je altijd de keuze tussen het leveren aan huis of in een postpunt. Voor België gebeuren verzendingen met B-post. In Nederland gebeurt dat via Postnl.
De tarieven voor België zijn:
• levering in een postpunt: 4,95 EUR
• levering aan huis: 5,95 EUR
De tarieven voor Nederland zijn:
• levering in een postpunt: 6,95 EUR
• levering aan huis: 7,95 EUR


In België en Nederland ontvang je je pakje uiterlijk drie werkdagen na ontvangst van je betaling. Als je voor 16 uur bestelt en via het online betaalplatform betaalt, zorgen wij ervoor dat je pakje de volgende dag wordt verzonden.
Dit geldt niet voor producten die op speciale bestelling zijn.

Kan ik iets terugzenden?

Je hebt een wettelijke termijn van 14 dagen vanaf de ontvangst van de artikelen om ons te laten weten dat je het product wil retourneren. Dit doe je door ons een e-mail te sturen naar info@kidsroem.be met de reden waarom je welke items wenst terug te zenden.

Stuur je pakket (met een begeleidend briefje erin) vervolgens op naar:

KIDSROEM
Schotensteenweg 76a
2960 BRECHT

De kosten van de retourzending zijn voor jouw rekening. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade of vermissing van de retourzending.

Terugzendingen die niet aangemeld zijn via e-mail worden niet in behandeling genomen.

Welke bestelde artikelen van de site kunnen worden terug gestuurd?

Alle producten kunnen worden teruggestuurd, behalve de meubels en behang op bestelling. De artikelen moeten worden teruggestuurd onbeschadigd, in verkoopbare staat en in de originele verpakking.
Bij een vergissing langs onze zijde kunnen de goederen omgeruild worden voor het oorspronkelijk bestelde product. Neem in dit geval zo snel mogelijk contact met ons op.